Akut Transport

Halmstad akuttransport åkeri AB

“Alltid redo , Dygnet runt, Året runt”

Akut Transport
Akut Transport
Akut Transport
Akut Transport
Akut Transport

Halmstad akuttransport åkeri AB

“Alltid redo , Dygnet runt, Året runt”

Följa bill

Säkerhetslösning för känsliga transporter

På vår transportfirma förstår vi att vissa transporter kräver extra uppmärksamhet och säkerhet. Därför erbjuder vi tjänsten "Följa bil", en specialiserad lösning för att följa och övervaka känsliga transporter som kräver ständig kontroll och säkerhet.

Vad innebär "Följa bil"?

 • Säkerhet: För känsliga eller högvärdiga laster erbjuder vi en extra säkerhetsnivå genom att tillhandahålla en följebil som följer transporten hela vägen från start till slutdestination.
 • Mervärde: Denna tjänst minskar riskerna och säkerställer att lasten skyddas från stöld, skador eller andra potentiella problem som kan uppstå under transporten.
 • Kontinuerlig övervakning: Följebilen håller konstant kontakt med huvudfordonet och vår centrala övervakningsstation, vilket ger realtidsuppdateringar och möjliggör snabba åtgärder vid eventuella avvikelser.

Tjänstens fördelar:

 • Skydd för känsliga transporter: Idealisk för transporter som inkluderar dyrbar utrustning, farligt gods eller tidskritiska leveranser som kräver extra säkerhet och uppmärksamhet.
 • Förbättrad logistik: Genom att använda följebil kan vi garantera att transporten hålls på rätt spår, hantera oförutsedda problem och säkerställa att lasten levereras enligt plan utan förseningar.
 • Förstärkt kommunikation: Följebilen fungerar som ett extra öga och öron för huvudtransporten, vilket möjliggör en smidig och säker resa. De är utrustade med avancerade kommunikationsverktyg för att omedelbart rapportera eventuella incidenter eller förändringar i rutt.

Hur fungerar det?

 1. Planering och koordinering: Innan transporten startar, gör vi en noggrann planering och ruttanalys för att identifiera potentiella risker och säkerställa en säker transportväg.
 2. Utrustning och bemanning: Följebilen bemannas av erfaren personal som är utbildade i säkerhet och övervakning. De är utrustade med nödvändig teknik för att hålla ständig kontakt med transporten och vårt övervakningscenter.
 3. Realtidsövervakning: Under hela transporten övervakar följebilen lasten, hanterar trafikförhållanden och eventuella hinder på vägen, vilket säkerställer att transporten går så smidigt och säkert som möjligt.

Varför välja vår "Följa bil"-tjänst?

 • Säkerhet och trygghet: Vi tar säkerheten på största allvar och med vår "Följa bil"-tjänst kan du vara säker på att din last är skyddad och övervakad dygnet runt.
 • Erfarenhet och expertis: Vår personal har omfattande erfarenhet och utbildning i att hantera känsliga transporter, vilket garanterar en säker och effektiv leverans.
 • Anpassade lösningar: Vi erbjuder flexibla lösningar som kan skräddarsys för att möta dina specifika transportbehov, oavsett typ av last eller destination.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vår "Följa bil"-tjänst kan förbättra säkerheten och effektiviteten för dina känsliga transporter. Låt oss hjälpa dig att säkerställa en trygg och pålitlig leverans.